Rietburg 102

Een intieme heerlijk Hollandse villa met grote tuin

Dit huis heeft een prachtige en complete woonkamer met veel lichtinval en een schitterend uitzicht op het water. Voor de koudere dagen kunt u genieten van een sfeervolle gashaard.

De open keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast, gasfornuis, combimagnetron, waterkoker, en een Nespresso apparaat. In de bijkeuken bevindt zich een wasmachine en wasdroger. Hier kunt u tevens uw fietsen parkeren mocht u deze hebben meegenomen.

Op de bovenverdieping bevinden zich mooie 2-persoons slaapkamers en een 1-persoons slaapkamer. Ook vindt u hier een fijne ruime badkamer voorzien van bad, douche en dubbele wastafel. Daarnaast is er zowel boven als beneden en apart toilet.

Om het huis is een ruime tuin met terras en een mooie aanlegsteiger met zwemtrap waar u ook heerlijk kunt genieten. De woning heeft 2 eigen parkeerplaatsen.

Beschikbaarheid:

Voorzieningen

Keuken met luxe apparatuur
Tuin met zonneterras
Aanlegsteiger met zwemtrap
Was- en droogapparatuur
2 prive parkeerplaatsen
Gratis snelle WIFI
Flatscreen tv
Huisdier toegestaan

“Ik wist niet dat je in ons land zo heerlijk op vakantie kan gaan. In zo’n mooie omgeving is het onmogelijk om niet tot rust te komen”

Annika Jansen

“In ons gezin zijn we allemaal waterratten. De kids zijn het liefst de hele dag varen en zwemmen. Mijn vrouw vindt het vooral heerlijk om te zonnen aan het water en ik ben een fanatiek visser. Voor ons is het Waterresort dus ook de ideale bestemming.”

Familie Versterk

Reserveren
Rietburg 102

Datum:

Uw gegevens: