Faciliteiten

Genieten vanaf het moment dat u binnen stapt.

Waterresort Bodelaeke waar onze villa’s staan, is ingericht om uw verblijf echt onvergetelijk te maken. Zij bieden heel veel extra faciliteiten die uw verblijf nog meer luxe en comfort geven. Zij nemen u zo veel mogelijk praktische zaken uit handen zodat u bij aankomst niets meer hoeft te regelen en de vakantie echt start zodra u uw koffers heeft neergezet.

Om optimaal te kunnen genieten van al het moois in en rond uw woning, bieden zij onderstaande extra’s die u als optie kunt boeken bij uw verblijf. Al deze faciliteiten kunt u tijdens uw verblijf bij de receptie bespreken.


Boodschappen service

Bij een luxe vakantie hoort lekker eten. En bij een vakantie hoor gemak. Daarom bieden in samenwerking met de lokale plusmarkt de gelegenheid om online boodschappen te bestellen. Om boodschappen te laten bezorgen dient u zich eerst te registreren op de website van de plus supermarkt.

Nadat u een account aangemaakt heeft, kunt u online bestellen. Vermeld als bezorgadres: Jonenweg 5 + [huisnummer villa], 8355 CN Giethoorn.


Ligbedden

Uw woning is standaard voorzien van een tuintafel met stoelen. Nog meer van relaxen in het zonnetje? Huur dan ook ligbedden.


Fietsverhuur

De omgeving van ons resort biedt talloze mogelijkheden voor fietsers. Bij de receptie zijn verschillende (ook elektrische) fietsen te huur.


Bootverhuur

De omgeving ontdekken over het water? Het park biedt tal van mogelijkheden voor watersporters. Bij de receptie zijn van april tot eind oktober elektrische sloepen, kano’s en SUP-boards te huur.


Sportvissen

Het water in het resort is uitermate geliefd door hengelsporters. Vergeet niet dat u alleen mag vissen als u in het bezit bent van een vispas van het resort. Deze vispassen zijn verkrijgbaar bij de receptie.