De perfecte omgeving voor een onvergetelijke vakantie.

Het resort waarop onze villa’s gelegen zijn, is een absolute toplocatie. Omgeven door water en natuur, maar op loopafstand van het gezellige centrum van Giethoorn. Zo lenen onze villa’s zich niet alleen voor een weekend weg, maar ook voor een langer verblijf dat een perfect alternatief biedt voor een vakantie langs overvolle stranden. U geniet van rust en ruimte in prachtige door water omgeven villa’s die van alle luxe en comfort voorzien zijn.

Giethoorn, het Hollandse Venetië

Bij een bezoek aan onze villa’s mag een bezoek aan Giethoorn niet ontbreken. Dit pittoreske dorpje staat bekend om zijn unieke grachtenstelsel, de boerderijwoningen met rieten daken en de karakteristieke houten bruggetjes die de kleine eilandjes met elkaar verbinden.

Doordat het vervoer binnen het dorp voornamelijk gebeurt met punters, wordt Giethoorn ook wel het Hollandse Venetië genoemd. Het gezellige, toeristische centrum van Giethoorn met vele leuke winkeltjes en restaurantjes ligt op loop- en vaarafstand van uw villa.

Een paradijs voor watersporters

Er is werkelijk niets mooier dan de prachtige natuur en nabijgelegen dorpen per boot te verkennen. Waterresort Bodelaeke biedt daarom heel veel mogelijkheden voor watersporters. Al onze villa’s beschikken over een eigen aanlegsteiger met zwemtrap. Zo heeft u een eigen natuurzwembad direct voor de deur en vaart u vanaf uw eigen steiger zo de natuur in. Ontdek de omgeving in een fluiterboot of sloep, gooi een lijntje uit op een mooie vislocatie of vaar direct naar Giethoorn of één van de nabijgelegen dorpjes. Kiest u liever voor iets actiefs? Ontdek de natuur en omgeving dan met een kano, een roeiboot of op een SUP.

Natuurliefhebbers

Waterresort Bodelaeke staat in directe verbinding met de Beulakerwijde en ligt op een steenworp afstand van natuurpark ‘Weerribben-Wieden’. Dit natuurpark biedt alles voor de echte natuurliefhebber. Vaar te midden van de vogels door het gebied en geniet van de kleurrijke omgeving en rust. Wandel over gras- en vlonderpaden, dwars door rietlanden, drassige stukken en weides vol bloemen. Met de fiets volgt u de route over dijkjes en kades, door weidevogelgebieden en langs molentjes en andere monumenten. Hoe u de natuur ook ontdekt, het blijft in elk seizoen adembenemend.